600x400-unisoftkt

UniSoft® KT

 

Voor professionele (vaat)wasmachines, voor boilerunits en voor de voorbehandeling van units voor omgekeerde osmose, …

Als er een hogere capaciteit vereist is, bekijk dan ook even de rest van ons gamma onthardingsunits.

De twee integrale watermeters verzekeren de systeemcontrole. Het automatische controlesysteem behoeft geen elektriciteit. De energie wordt gegenereerd via waterdruk.

Het automatisch controlesysteem moet ingesteld worden op de hardheid van het plaatselijke water op het moment dat het systeem geïnstalleerd wordt. Een verdere aanpassing van de unit is niet nodig.

De bewegende delen van het controlesysteem komen enkel in contact met onthard water, waardoor bedieningsfouten en het ontstaan van kalkaanslag op bewegende delen vermeden worden.

De regeneratie hangt af van het verbruik van onthard water en wordt automatisch gecontroleerd door de watermeters. Terwijl tank A regenereert, zorgt tank B voor onthard water. De regeneratie wordt tegen de stroom in uitgevoerd. Dit bespaart water en energie en zorgt voor een langere levensduur van het filtermateriaal.

Er wordt enkel onthard water gebruikt voor regeneratie, wat eveneens bijdraagt tot een langere levensduur van de bewegende onderdelen

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73