Bescherming tegen corrosie

Dankzij de uitvinding van elektrolyse is de bescherming tegen corrosie al vele jaren de corebusiness van Guldager. We gebruiken verschillende technieken, afhankelijk van de installatie, en beschikken over uitgebreide ervaring inzake corrosiewering van boilers, opslagtanks en leidingsystemen. Onze kwaliteitsproducten maken gebruik van de meest recente technologieën en worden ondersteund door ons uitgebreid aanbod aan dienstverlening voor onderhoud. Dankzij deze aanpak kunnen wij de kwaliteit en de waarde van uw systeem gedurende vele jaren verzekeren.

800px-foto-korrosion1

Beholder

AnoPerm F

Kathodische bescherming tegen corrosie in stalen filters of boilers, uitstekend geschikt voor zwembaden en industriële bedrijven.

Details

400x400-pipesystem

Unicat

Unicat beschermt het leidingsysteem van de installatie tegen corrosie. Unicat maakt gebruik van katholyse om aluminium op te lossen en zo een beschermende laag te vormen in de leidinginstallatie.

Details

https://guldager.be/WiseWater/boilers/

UniControl®

De regelunit van Guldager biedt heel wat voordelen op het vlak van regeling en controle van apparaten bij de bescherming tegen corrosie.

Details

https://guldager.be/WiseWater/reservoirs/

AnoPerm R

Kathodische bescherming van betonnen reservoirs voorkomt aantasting door corrosie. De oplossing van Guldager voor dit probleem heet AnoPerm R.

Details

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73