Ontharden

Water ontharden is het verminderen van de concentratie aan calcium, magnesium en andere metaalkationen in hard water.

Deze ‘hardheidsionen’ kunnen heel wat ongewenste effecten veroorzaken, bijvoorbeeld gewijzigde werking van zepen, vorming van kalkaanslag met mogelijk verstopte afvoerbuizen tot gevolg, alsook galvanische corrosie. Water ontharden kan nodig zijn als de bron van het water hard is. Hard water biedt echter ook een aantal voordelen voor de gezondheid, aangezien het de oplosbaarheid van mogelijk giftige metaalionen zoals lood en koper vermindert.

softening-600x300px

400x400-produkter-unisoft4

UniSoft 4 – 6 – 12

De waterbehandeling van Guldager begint met UniSoft
De UniSoft-apparaten zijn beschikbaar in drie afmetingen van het laagste verbruik tot 1.600 l per dag. Ze zijn bovendien uitgerust met betrouwbare automatiseringssystemen.

Details

400x400-produkter-unisoft-mini

UniSoft Mini

Voor professionele vaatwasmachines en wasmachines, voor boilerunits en voor de voorbehandeling van units voor omgekeerde osmose,

Details

400x400-produkter-unisoftkt

UniSoft KT

De twee integrale watermeters verzekeren de systeemcontrole. Het automatische controlesysteem behoeft geen elektriciteit. De energie wordt gegenereerd via waterdruk.

Details

400x400-produkter-unisoft9020

UniSoft 9020-9100

Onthard water voor industriële doeleinden
De onthardingsfilters met volumecontrole in de Guldager UniSoft 9000 serie zijn dubbelvoudige apparaten die de klok rond behandeld water afleveren.

Details

400x400-produkter-unisoft30

UniSoft 30 – 60 – 90

Onthard water is een voorwaarde voor professionele vaatwassers met een glanzend resultaat en zonder calciumvlekken.

Details

400x400-produkter-hydrus

UniSoft Hydrus

De Hydrus-klep is een klep met meerdere poorten die de stroom door het systeem bedient via een enkele tank. Het werd echter ontworpen om inherent te kunnen worden gekoppeld aan andere Hydrus-kleppen en kan zodoende eenvoudig uitgebreid worden naar configuraties met meerdere tanks.

Details

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73