1200x1200-alphaB

Alpha B

De ALPHA B-kleppen van Guldager werden speciaal ontworpen en geproduceerd voor het automatisch uitbalanceren van verwarmings- en koelcircuits.

De Guldager ALPHA B-cartridges maken integraal deel uit van de Guldager ALPHA B-kleppen die de stroom beperken tot het vastgelegde niveau, zelfs bij schommelende drukomstandigheden.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73