600x400-unicat

Leidingsystemen

Unicat van Guldager beschermt het leidingsysteem van de installatie tegen roest. Het Unicat-apparaat bestaat uit een behandelingseenheid, een elektronische eenheid en een pomp.

Unicat is bedoeld voor systemen met warmtewisselaars of kleine tanks. Het is een onafhankelijke unit die bestaat uit een behandelingseenheid en een geavanceerde regeleenheid. De behandelingseenheid is een kleine geëmailleerde tank met twee elektroden, een aluminium kathode en een anode die bestaat uit een titanium draad die gecoat is met gemengde metaaloxide en die als een spiraal rond de kathode gewonden is.
De elektronische eenheid zorgt voor stroom (laagspanning, gelijkstroom) in de anode. Zo wordt de aluminium kathode geleidelijk aan opgelost in aluminium ionen, die naar het leidingsysteem geleid worden.

Samen met de metaaloxiden van het leidingoppervlak vormen de aluminaationen een beschermende laag in het volledige leidingsysteem. De beschermende laag voorkomt roest en corrosie in de leidingen. De pomp garandeert een constante stroom doorheen de behandelingsunit en naar het leidingsysteem.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73