600x400-uniro400

UniRO 4-1600

 

De UniRo-units voor omgekeerde osmose van Guldager zijn bedoeld voor klanten met speciale eisen op het vlak van waterkwaliteit en verbruik.

In een onthardingsunit worden alle kalk en magnesiumzouten uit het water verwijderd.
Maar soms is dat niet voldoende en blijven er nog minerale zouten achter, wat voor problemen zou kunnen zorgen in technische installaties.

De membranen in de Guldager UniRo-units houden 95-98 % van alle zouten tegen.
De Guldager UniRo S-units werden ontworpen voor klanten die een hoge capaciteit nodig hebben. Guldager heeft heel wat succes geboekt met zijn veeleisende carwashtoestellen.

De OO-units zijn ook uiterst geschikt voor andere industriële doeleinden waar hoge eisen gesteld worden, bijv. luchtbevochtiging in drukkerijen, districtverwarmingssystemen, boilerwater- en stoomproductie, luchtbevochtiging en tunnelvaatwassers in grootkeukens.

De UniRo S-reeks bestaat uit systemen met een capaciteit tot 20.000 l/u of meer op aanvraag. We gebruiken enkel de beste onderdelen voor de machines, bijv. Grundfos-pompen,
Danfoss-drukschakelaars, … De benodigde installaties voor elektriciteit, verwarming, water en
zuivering zijn eenvoudig.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73