600x400-reservoir

UniRO Project

 

Onze uiterst deskundige ingenieurs en technici ontwerpen apparaten in overeenstemming met de specifieke verwachtingen van de klanten.

De kwaliteit van de apparaten wordt tijdens de productiefase voortdurend getest om te garanderen dat alle specificaties en toepasselijke regelgevingen nageleefd worden.

Deze Guldager-projectreeks is bedoeld voor grootschalige industrie. Voor zij die hoge eisen stellen aan het toestel en
de waterkwaliteit.

De membranen in het apparaat houden 95-98 % van alle zouten tegen.

UniRo is beschikbaar in verschillende afmetingen en beantwoordt aan de behoeften van kleine laboratoria tot grote zeewaterontziltingsinstallaties.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73