corrosion-400x200px

Bewezen corrosiewerende technieken voor de preventie van corrosie in boilers, filtervaten, opslagtanks en leidingsystemen. Een volledig gamma kwalitatieve oplossingen waarmee u corrosie kunt beperken.

  • Kathodische bescherming
  • Elektrolyse
  • Katholyse

water-treatment-400x200px

Totaalleverancier van oplossingen en uitrusting voor commerciële en industriële waterbehandeling.

  • Ontzouting
  • Filtering
  • Ontharden
  • Opnieuw verharden
  • Demineralisatie
  • Ultrafiltratie
  • Beheersing van bacteriën

SERVICE-400x200px

Guldager erkent het belang van een goede technische ondersteuning en een goede dienst-na-verkoop. Wereldwijd staan wij voor u klaar met onze diensten, waaronder de verkrijgbaarheid van reserveonderdelen, herstelling en optimalisatie volgens de recentste technieken.

Image1

Op basis van onze uitgebreide productlijn bieden wij u volledige oplossingen op maat aan. We combineren de technologieën van onze standaardproducten om unieke en complete oplossingen aan te bieden.

De Guldager-bedrijvengroep biedt een uitgebreid gamma aan producten en oplossingen voor de professionele markt voor waterbehandeling.
Bij Guldager zijn we ervan overtuigd dat water met respect behandeld moet worden en in evenwicht moet blijven met de wetten van de natuur en het milieu.
Die filosofie noemen wij ‘Wise Water Treatment (Intelligente Waterbehandeling)’.

April 2021:

Guldager heeft het Global Compact van de Verenigde Naties ondertekend, wat betekent dat onze acties nu onderhevig zijn aan de principes van het Global Compact van de Verenigde Naties inzake mensenrechten, beroepsleven, het milieu en het voorkomen van corruptie.

Lees hier meer

Maart 2021:

Guldager onderzoekt overnames op zijn bestaande markten, zijnde Duitsland, Zwitserland en België. Volgens CEO Claus Torbøl heeft het bedrijf verschillende potentiële overnamedoelen op het oog die in 2021 gerealiseerd kunnen worden. Deze overnames zullen gebeuren in de sector van waterbehandeling en kaderen binnen de Guldager-strategie om een fullserviceprovider te worden.

Lees hier meer – in het Engels (login vereist).

OP ZOEK NAAR INFORMATIE VOOR EEN BEPAALD PRODUCT?

Bezoek ons nieuw Downloadcentrum. Klik hier om rechtstreekse informatie te verkrijgen over onze technische fiches, brochures, oplossingen etc.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73