Beheersing van bacteriën

Legionella is een bacterie die vooral aanwezig is in drinkwaterleidingen en -tanks. En het komt ook voor in allerlei soorten installaties. Alleen is de concentratie daar anders. In slechts enkele dagen kan het aantal bacteriën aangroeien tot een niveau dat gevaarlijk is voor de gebruikers van de installatie. Onderhoud, temperatuur en de structuur van de installatie zijn bepalend voor de groei ervan.

Legionella kan de legionairsziekte veroorzaken. Dat is een ernstige vorm van longontsteking, die vaak ook andere vitale organen aantast. De ziekte kan leiden tot de dood of tot invaliditeit. Snel een dokter opzoeken is van vitaal belang, want medicijnen tegen gewone longontsteking werken niet.

Details

800x300-bacterie-control

400x400-service

Uitgebreid serviceconcept om bacteriën te voorkomen. Dekt alle noden, van onmiddellijke bijstand tot preventie van legionella op lange termijn.

Details

400x400-alpha-b

De ALPHA B-kleppen van Guldager werden speciaal ontworpen en geproduceerd voor het automatisch uitbalanceren van verwarmings- en koelcircuits.

Details

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73