800px-foto-skibe-huse1

Wereldwijde dienstverlening en dienst-na-verkoop

De oplossing van Guldager omvat heel wat functies die de bediening en het vereiste onderhoud van het systeem kunnen vereenvoudigen. Om de prestaties van uw oplossing te garanderen en te onderhouden en om dure stilstandtijden te vermijden, bieden wij een compleet servicepakket aan.

Wereldwijd staan wij voor u klaar met onze diensten, zoals de verkrijgbaarheid van reserveonderdelen, het onderhoud, de herstelling en modernisering van uw toestel. Dankzij deze aanpak kunnen wij de kwaliteit en de waarde van uw systeem verzekeren.

Wij dragen zorg voor uw investering

Ons succes is gebaseerd op langetermijnrelaties met onze klanten. Guldager verkoopt niet alleen oplossingen, wij bieden onze klanten ook een hoog serviceniveau aan. De dienstverlening van Guldager omvat een uitgebreide set-up van diensten die specifiek aangepast zijn aan de eisen van de klant. Een standaardcontract voor prestaties en onderhoud kan aangepast worden aan elke oplossing en garandeert bovendien een constante werking. Geplande onderhoudsintervallen en een tijdige vervanging van specifieke reserveonderdelen en verbruiksgoederen beperken het risico op stilstandtijd aanzienlijk. Dankzij deze aanpak kunnen wij de kwaliteit en de waarde van uw systeem gedurende heel wat jaren verzekeren.

800x300-service

ABOUT GULDAGER A/S

Guldager is a Danish family owned company. The company was founded in 1946 and is today a modern company, represented internationally through subsidiaries, agents and dealers. We apply decades of experience, up-to-date knowhow and cutting-edge technology to meet the many needs of our customers.

Our global service network is at your service 24 hours a day throughout the year all over the globe.

Tight and continuous collaboration between our network and competence centres ensure precise, quick and efficient support to our customers.

For service or support, call us on tel. +45 48 13 44 00.

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73