600x400-legiocontrol

LegioControl®

LegioControl® van Guldager is een compact en geïntegreerd doseer- en controlesysteem dat een constante bescherming biedt tegen legionella in warmwatersystemen. LegioControl® beschermt niet alleen de warmwaterboiler maar ook het volledige leidingsysteem. Op die manier wordt de groei van de legionellabacterie zowel in het circulerende water als in de kranen in de kiem gesmoord. LegioControl® wordt al heel wat jaren geïntegreerd in warmwaterinstallaties in ziekenhuizen, hotels en landgoederen in België en Zwitserland. Op die manier werd LegioControl® uitgebreid getest in meer dan 50 installaties. De meest recente versie van LegioControl® wordt geleverd in een nieuw ontwikkelde stalen kast.

OVER GULDAGER A/S

Guldager is een Deens familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1946 opgericht en is vandaag de dag een modern bedrijf dat internationaal vertegenwoordigd wordt door dochterondernemingen, agenten en dealers. We beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreide knowhow die we steeds up-to-date houden en de modernste technologieën om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Contact

Guldager A/S is een internationaal bedrijf dat helemaal ten dienste van zijn klanten staat. Overal ter wereld kunnen onze klanten op ons rekenen voor een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning. Neem contact op met een medewerker van het Guldager-team. Wij staan voor u klaar.

Details >

Guldager N.V. Halleweg 385 1500 Halle Belgique Tel: +32 2 569 09 73